PC

Layers of Fear u avgustu dobija Inheritance ekspanziju

Horor avantura Layers of Fear sledećeg meseca nas poziva da se vratimo u ukletu kuću poludelog slikara jer izlazi prvi DLC Inheritance.

U Inheritance ćete biti u ulozi naslednika slikara koga ste vodili u originalnoj igri, tj. u ulozi njegove ćerke. Vodićete je ponovo kroz poznatu kuću u kojoj je odrasla kako bi se suočila sa svojom prošlošću. Već naslućujemo da ovo putovanje neće biti idilično, a developeri najavljuju da ćemo kroz ovaj DLC dobiti veći uvid u priču iz osnovne igre.

Layers of Fear nam se jako svideo zbog originalne priče i atmosfere, a da li će studio uspeti to da ponovi i sa Inheritance, videćemo 2. avgusta kada se pojavi u prodaji. Najavljeno je da će cena ekspanzije biti 5 evra za sve platforme.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top