PLAY! ; PLAY! Zine

Novi trejler za Death’s Gambit

Death’s Gambit je akcioni RPG sa retro pikselizovanom 2D grafikom, koji nam stiže za Playstation i PC negde u toku 2017. godine. Igra podseća na legendarni serijal Castlevania, odnosno prve Castlevania naslove iz prošlog veka. Osim Castlevaniae, vidi se i uticaj Dark Souls serijala sa snažnim akcentom na izazovne boss borbe, a fanovi su zapazili i sličnost sa japanskom akcionom avanturom Shadow of the Colossus iz 2005. godine.

Kako kažu autori iz White Rabbit studija, igra je smeštena u tuđinski svet srednjovekovnog tipa gde razna čudovišta žele da ubiju igrača koji pokušava da očisti svet od besmrtnih stvorenja. Akcenat u najnovijem trejleru je na boss borbama. Autori kažu da im je cilj da svaku od mnogih boss borbi učine jedinstvenim izazovom i da pritom postoji veliki broj strategija i načina kako da se svaki boss pređe. Jednom kada igrač ubije “glavne” oni se opet vraćaju u život, ali ne morate opet da ih ubijete. Ukolio se za to ipak odlučite, možete dobiti nova iskustva i nove iteme, što zavisi od toga da li ste otkrili neki novi način da završite tu borbu.

Osim na sam gejmplej, vaša iskustva sa besmrtnim karakterima imaće uticaj i na razvoj priče, a tokom igranja ćete takođe nailaziti i na smrtne karaktere, kao i na one koji žele da vam budu prijatelji.

Pogledajte ispod novi trejler za ovu zanimljivu igru:

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!