PC

Prva epizoda Life is Strange je od danas besplatna

Life is Strange

Igra Life Is Strange je verovatno jedan od najvećih uspavanih hitova iz 2015. godine. Ova grafička avantura, drama u obliku video igre, je uspela da izmami emocije mnogim nepripremljenim igračima kada su je prvi put odigrali. Naše utiske o igri možete pronaćni pratići OVAJ link.

Kao što vidite iz naslova, danas pišemo o ovoj igri zato što je od danas prva epizoda ove igre potpuno besplatna na svim platformama. Sve što je potrebno da uradite jeste da odete na zvaničnu stranicu igre (ovde), i zatim odaberete platformu na kojoj želite da besplatno preuzmete prvu epizodu. Igra ima ukupno 5 epizoda koje su izlazile u rasponu od januara do oktobra prethodne godine. Ukoliko volite coming-of-age priče sa SF elementima (poput recimo filma Super 8, ili u manjoj meri Moonrise Kingdom), ova sjajna i uvrnuta igra će vam definitivno leći kao kec na desetku, tako da vas ništa ne košta da probate bar prvu epizodu.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top