Mobile

Prva epizoda Telltale Batman igre u avgustu

Batman Telltale 3

Posle brojnih najava, Batman: The Telltale Series je spreman za izlazak. Već u avgustu ćemo moći da zaigramo prvu epizodu na PC-u, konzolama i mobilnim uređajima, a studio planira da se sezona završi pre kraja tekuće godine.

Tačan datum izlaska prve epizode saznaćemo sledeće nedelje kada će Telltale Games objaviti trejler kao svetsku premijeru igre. Kao što je bila dosadašnja praksa, igra će se u početku prodavati samo putem digitalnih prodavnica, a za 13. septembar je najavljeno fizičko izdanje sa kodom koji će vam otključavati preostale epizode kako budu izlazile.

Iz Telltale najavljuju mračnu priču kao i njihov poznati način izvođenja sa donošenjem teških odluka. Glumac Troj Bejker će pozajmljivati glas vitezu iz Gotama, a slike iz igre možete videti na ovom linku.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top