PC

Prvi trejler za Batman – The Telltale Series

Batman Telltale 1

Prva epizoda Betmena u Talltale izdanju nam stiže već u avgustu, a danas imamo priliku da premijerno vidimo prvi trejler za igru. Iako igra izlazi za par nedelja, puno detalja je držano u velikoj tajnosti, a prve slike iz igre smo imali prilike da vidimo tek pre par nedelja, tako da je ovaj trejler prva prilika da vidimo igru u akciji.

Igra će biti u standarnom Telltale maniru, sa prepoznatljivim cel shading vizuelnim stilom i gejmplejem koji se zasniva na teškim odlukama i akcionim sekvencama gde ćete testirati brzinu vaših reakcija.

Video ne otkriva previše, ali otkriva sasvim dovaljno kako bi nas dodatno nahajpovao, tako da jedva čekamo da se oprobamo u prvoj epizodi. Trejler možete videti ispod:

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top