PLAY! ; PLAY! Zine

Tinejdžerka pronašla leš igrajući Pokemon GO

Nije prošlo ni par dana od izlaska dugo iščekivane Pokemon GO igre, koja igračima daje mogućnost da u stvarnom svetu “hvataju” pokemone, tako što ih traže po lokacijama u svojoj okolini pomoću svojih telefona i tableta, a već su krenule da se dešavaju mnoge bizarne stvari o kojima su ljudi pričali i nagoveštvali da se mogu desiti.

Svakako najbizarnija stvar je ona koja se ovog petka desila devojci u gradu Rivertonu, u američkoj saveznoj državi Vajoming. Kako javlja portal County10 , devetnaestogodišnja Shayla Wiggins je instalirala Pokemon GO na svom pametnom telefonu i otišla napolje da juri pokemone. Na mapi je primetila jednog specifičnog vodenog pokemona na reci Vind i krenula u potragu za njim. Kako se kretala uz obalu ka mostu, u vodi je primetila da nešto pluta i kada se približila ispostavilo se da je u pitanju leš. Odmah je pozvala policiju koja je brzo došla na lice mesta i zatvorila prostor gde je leš pronađen.

Devojka je bila u šoku i izjavila je da neko vreme sigurno neće opet da igra Pokemon GO, a šef policije je rekao da se leš tu nalazio manje od 24h i da prema prvim nalazima nema tragova nasilne smrti, već je najverovatnije u pitanju nesreća koja je za posledicu imala davljenje poginulog.

foto: county10

pokemon go leš Shayla Wiggins Pokemon GO

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!