Mobile

Tinejdžerka pronašla leš igrajući Pokemon GO

pokemon go

Nije prošlo ni par dana od izlaska dugo iščekivane Pokemon GO igre, koja igračima daje mogućnost da u stvarnom svetu “hvataju” pokemone, tako što ih traže po lokacijama u svojoj okolini pomoću svojih telefona i tableta, a već su krenule da se dešavaju mnoge bizarne stvari o kojima su ljudi pričali i nagoveštvali da se mogu desiti.

Svakako najbizarnija stvar je ona koja se ovog petka desila devojci u gradu Rivertonu, u američkoj saveznoj državi Vajoming. Kako javlja portal County10 , devetnaestogodišnja Shayla Wiggins je instalirala Pokemon GO na svom pametnom telefonu i otišla napolje da juri pokemone. Na mapi je primetila jednog specifičnog vodenog pokemona na reci Vind i krenula u potragu za njim. Kako se kretala uz obalu ka mostu, u vodi je primetila da nešto pluta i kada se približila ispostavilo se da je u pitanju leš. Odmah je pozvala policiju koja je brzo došla na lice mesta i zatvorila prostor gde je leš pronađen.

Devojka je bila u šoku i izjavila je da neko vreme sigurno neće opet da igra Pokemon GO, a šef policije je rekao da se leš tu nalazio manje od 24h i da prema prvim nalazima nema tragova nasilne smrti, već je najverovatnije u pitanju nesreća koja je za posledicu imala davljenje poginulog.

foto: county10

pokemon go leš Shayla Wiggins Pokemon GO

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top