PLAY! ; PLAY! Zine

Total War: Warhammer je dobio krvavi DLC

Blood for the blood god, skulls for the skull throne!

Dobro poznati poklič snaga Haosa iz Warhammer univerzuma jednim delom je poslužio kao naziv novog proširenja za Total War: Warhammer.

Praksa naknadnog dodavanja krvi i povećanog nasilja u Total War serijalu traje još od igre Shogun 2, nastavila se sa Rome 2 a sada je ovakav dodatak stigao i u Warhammer. Nekako je bilo i očekivano da jedan od najnasilnijih univerzuma bude takav i u strateškom izdanju, ali je zbog održavanja rejtinga igra tek naknadno dobila mogućnost da krečite bojna polja crvenom bojom, dok ruke, noge i ostaci protivničke vojske lete na sve strane dok grabite ka njihovom utvrđenju.

Blood for the Blood god DLC nije besplatan, nažalost. Satisfakcija da, dok vodite džina, svojim protivnicima čerupate glave i pravite fontane krvi, košta 2.5 evra. Ovaj DLC pored hektolitara krvi dodaje lokalizovana oštećenja jedinica nakon kojih će neke nastaviti da se bore (poput kostura i nemrtvih), a i u kampanji je povećan broj masovnih okršaja kako bi ovaj sistem došao do izražaja. Ukoliko mislite da ovakav dodatak vredi, možete da kupiti putem Steama.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!