Vesti

Džejk Gilenhol je zvezda The Division filma

Pored Assassin’s Creed, još jedna novija Ubisoft igra će dobiti filmsku adaptaciju.

Ubisoft je objavio da će se Tom Clancy’s The Division sledeći pojaviti na filmskom platnu, a u glavnim ulogama će biti Jake Gyllenhaal i Jessica Chastain. Film će biti kolaboracija između Ubisoft Motion Pictures, Nine Stories produkcijske kuće i Freckle Films.

Film tek treba da uđe u fazu produkcije tako da ne možemo da očekujemo u skorije vreme više informacija iz Ubisofta. Krajem godine nas očekuje Assassin’s Creed film i sigurno je da će na osnovu uspeha tog filma Ubisoft planirati produkciju svojih budućih filmskih projekata.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top