PLAY! ; PLAY! Zine

Gamescom 2016: Rise of The Tomb Raider na PS4

Rise of The Tomb Raider je i dalje u planu za Playstation 4 (da, da, Square Enix nije zaboravio na PS4 igrače) i na tu platformu će doći kao specijalno 20 year celebration izdanje sa svim DLC-ima koji su do sada objavljeni. Sem dosadašnjih DLC-ova, ovo izdanje će imati i bonus misiju Blood Ties smeštenu u vilu Kroftovih koja će potpuno biti igriva u VR modu, naravno ako budete imali Playstation VR uređaj.

Square Enix je na Gamescomu prikazivao PS4 verziju igre i kolege iz Digital Foundry su napravile test te verzije kako bi proverili da li će nova Larina avantura vredeti čekanja. Prvo što se primećuje je da je igra zaključana na 30fps, suprotno najavama da će biti otključan framerate a samim tim nije na nivou PC verzije koju smo mi testirali pre nekoliko meseci. S druge strane, kontrole su responzivnije u odnosu na Xbox izdanje, a nisu primećeni nikakvi padovi performansi igre.

Rise of The Tomb Raider izlazi 11. oktobra za Playstation 4. Našu recenziju originalnog Xbox One izdanja pročitajte na ovom linku, a poređenje sa PC izdanjem ovde.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!