PLAY! ; PLAY! Zine

Gears of War 4 – hardverska zahtevnost i 4K gameplay

Novo poglavlje Gears of War serijala u kome Marcus Fenix liči na Geralta na steroidima izlazi kroz dva meseca, a ovo će biti prva Gears of War posle mnogo godina koja će doći i na PC.

Microsoft će tokom Gamescoma ove nedelje prikazivati igru, a istovremeno su objavili hardversku zahtevnost i napravili su lepu tabelu u kojoj je prikazano kakav PC će vam biti potreban za pokretanje igre, igranje na visokim i ultra detaljima:

gears of war 4 zahtevnost

Ništa neočekivano kada uporedimo sa ostalim igrama koje ove godine izlaze. PC verzija će imati brojna unapređenja u odnosu na Xbox izdanje – 4K teksture, podršku za ultra široke (21:9) monitore, brojna podešavanja grafičkog prikaza i, naravno, otključan framerate. Kako igra izgleda na najvišoj rezoluciji možete videti u nastavku u snimku objavljenom na Gamescomu.

Gears of War 4 izlazi 11. oktobra za Xbox One i PC. Očekivano, PC verzija je ekskluzivna za Windows 10 odnosno Windows Store platformu, a Gears of War 4 je jedna od Play anywhere igara što znači da kupovinom jednog primerka imate igru na obe platforme gde vam se prenose i snimljene pozicije.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!