PC

GoldenEye: Source 5.0 trejler

GoldenEye 007

Nintendo 64  je te 1996. godine nastavio bogatu istoriju Nintendo konzola, nastavljajući uspešnim stopama svojih prethodnika, legendarnog NES-a i odličnog Super Nintenda. U moru odličnih naslova koje smo igrali na Nintendu 64, jedan se ipak izdvaja kao kultni – GoldenEye 007.

Čuvena Džejms Bond igra za N64 je mnogima davala povod da beže iz škola i potroše sav svoj džeparac sa ekipom u lokalnom klubu sa konzolama. Džejms Bond tematika, zarazni i brzi gejmplej, odlično dizajnirane mape i likovi, bili su samo mali deo onoga što je igrače toliko privlačilo ka ovoj igri. Igra je postavila standarde u First-person Shooter žanru koji i danas predstavljaju postulate po mnogim osnovama.

Skoro 20 godina kasnije od izlaska originalnog GoldenEye 007, ekipa entuzijasta je spremna da lansira potpuno besplatni mod na kome su radili dugi niz godina – GoldenEye: Source 5.0. Kao što zaključujete iz imena moda, u pitanju je rimejk igre u Source endžinu, sa HD grafikom i zvukom, i uz “poboljšan” gejmplej. Ljudi koji stoje iza moda kažu da su se potrudili da prilikom pravljenja ovog multiplejer rimejka u potpunosti zadrže originalni duh igre i osećaj prilikom igranja, a da istovremeno igru učine bliskom današnjim standardima.

Videćemo da li su u tome uspeli, kada sutra izađe ovaj mod, ali ono što vidimo na trejleru koji je izašao danas deluje sasvim obećavajuće.

 

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top