PC

Gwent beta je odložena za oktobar

Naša omiljena aktivnost u Witcher 3 pored lova na karakondžule i malo drugačijeg ”lova” na lepe deve bila je kartaška igra Gwent. Ova mini igra koja se prožima kroz ceo Witcher 3 je mnogim igračima pružila nebrojene sati zabave, a CD Projekt će je ove godine izdati kao nezavisnu igru.

Najavljeni beta test igre je originalno najavljen za sledeći mesec, ali je studio odlučio da odloži betu za oktobar kako bi je dodatno ispolirali pre nego što igrači budu zaseli za virtuelne stolove. Kako su izjavili u zvaničnom saopštenju, žele da ostave što bolje prve utiske na igrače i u svom tipičnom maniru preferiraju da je bolje da igra bude stabilna nego da jure za rokovima.

Gwent beta će tako početi 25. oktobra, a na zvaničnom sajtu se možete prijaviti za šansu da među prvima testirate ovu igru na PC-u ili Xbox One konzoli. Mi smo na E3 sajmu imali priliku da kratko testiramo igru i naše utiske možete pročitati na linku.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top