Vesti

Kolekcionarsko izdanje Battlefield 1 dolazi bez igre

Kada ste veliki fan nekog serijala a pritom ste i malo dubljih džepova, svako specijalno ili kolekcionarsko izdanje nove igre u serijalu zvuči jako primamljivo. Tako je i ovo izdanje Battlefield 1 koje se prodaje po nezanemarljivih 130 dolara koje sadrži svašta sem jedne bitne stvari – same igre.

Naime, prodavnica Amazon ima ekskluzivno kolekcionarsko izdanje igre koje izlazi par dana pre same igre ali je vrlo jasno naznačeno da dolaz bez igre. Niti ćete unutra naći disk, niti kod za download. Ono što je doduše unutra je:

  • statua visine 14 inča
  • metalna kutija za diskove od igre
  • poste odštampan na platnu
  • špil karata
  • replika kutijice za goluba pismonošu sa DLC kodom

 

Naravno da sve dolazi spakovano u lepoj kutiji, a samu igru ćete morati odvojeno da pazarite za 60 dolara, odnosno evra. Nije jasan potez od strane Electronic Arts, sem ukoliko su želeli da uklanjanjem igre iz paketa učine da isti bude ispod 150 dolara ili da kupci digitalnog izdanja mogu da uzmu figuru i ostale sitnice (mada je i dalje pitanje zašto je unutra kutija za diskove).

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top