PC

No Man’s Sky je najuspešnija Steam igra ove godine

No Man’s Sky nije imao baš najudobnije sletanje – nestabilan framerate na obe platforme (ali nešto više na PC-u), konfuzija oko toga da li je ili nije multiplayer igra, igra je bila dočekana negativnim ocenama na Steamu ali je to nije sprečilo da ima najbolje lansiranje Steam igre ove godine. Čak 212 620 igrača je prvog dana istovremeno istraživalo svemir u No Man’s Sky, a Steam serveri su dostavljali podatke brzinom od 4.7 terabajta u sekundi svim ovim igračima dok su instalirali igru.

Poređenja radi, XCOM 2 je imao 133 hiljade istovremenih igrača, dok je Dark Souls 3 imao 129 hiljada. Ako uporedimo sa prošlogodišnjim gigantima poput Witcher 3 (93 hiljade) i Rocket League (103 hiljade), jasno je kolika je veličina No man’s sky u gaming svetu. I nakon bombardovanja negativnim ocenama i neminovnih refundiranja od strane razočaranih igrača, igra se drži na visokom trećem mestu najigranijih Steam naslova sa 140 hiljada igrača, odmah ispod Dota 2 i CS:GO koji su liga za sebe.

Koliko je tačno prodatih kopija igre još nije otkriveno od strane Hello Games, ali nema sumnje da je No Man’s Sky postigao upravo uspeh kome su se nadali.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top