PC

Novi Watch Dogs 2 snimak prikazuje hakovanje u San Francisku

Ubisoft je objavio dvadesetominutni snimak iz Watch Dogs 2, prvi u seriji takozvanih ”open world, free-roam” klipova u kojim će prikazati brojne aktivnosti u kojima ćete moći da učestvujete u igri.

Ekipi koja radi na Watch Dogs 2 se priključio Ubisoft Reflections, studio koji je radio na Driver igrama, kako bi poboljšali fizički model vozila. U videu je prikazano korišćenje dronova, kastomizacija lika, kao i multiplayer režim u kome je novina Bounty Hunter. Igrače u ovom modu mogu da jure drugi igrači ako počine neki zločin i biće integrisani kroz celu igru, a zavisiće od toga šta radite i kako se ophodite prema snagama reda i zakona.

Watch Dogs 2 izlazi 15. novembra za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top