PLAY! ; PLAY! Zine

One night in Karazhan uskoro dolazi u Hearthstone

Blizzard je najavio novu ekspanziju sa svoju kartičnu igru Hearthstone. Kao što su svi pretpostavili, jeste avantura zasnovana na Medivhovoj kuli Karazhan, ali sa šašavim obrtom karakterističnim za Hearthstone; u pitanju je disko žurka u Karazhanu, pa su u skladu sa time i sve karte i boss borbe u veselom i blesavom duhu.

Od informacija koje sada znamo, avantura ima 4 krila plus prolog krilo koje će biti potpuno besplatno. Set donosi ukupno 45 novih karata, što znači da Blizzard nastavlja sa politikom “većih” avantura, kakav je bio i set League of Explorers, što samim time znači da će imati veći uticaj na metu.

Ova ekspanzija, dakle, sadrži avanture koje ćete igrati u singleplayeru a pobedama ćete otključavati delove ovog novog špila. One night in Karazhan počinje 11. avgusta i svake nedelje će u igru biti dodavano po jedno krilo avanture. Cena kompletne ekspanzije je 20 dolara, odnosno 7 dolara po krilu. Ukoliko ne želite da potrošite novac na ovu Hearthstone avanturu, biće vam potrebno po 700 zlatnika za otključavanje svakog od četiri poglavlja avanture.

Naš Gaming Podcast

Facebook:

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!