Mobile

Pokemon GO napustilo preko 10 miliona igrača

Globalna histerija za Pokemonima već je počela da jenjava jer po novim podacima njena rekordna popularnost od 45 miliona igrača koji su svakodnevno lovili Pokemone tokom jula opala za čitavih 12 miliona.

Podaci dolaze od Sensor Tower, SurveyMonkey i Apptopia koji prognoziraju dalji pad popularnosti igre jer je svakodnevni broj downloada igre, kao i vremena provedenog u njoj u stalnom padu. Studio Niantic doduše ne posustaje sa radom na igri i u planu je izdavanje verzije 0.35.0 za Android odnosno 1.5.0 za iOS koje će doneti veću svrhu Team Leaderima jer će od njih igrači moći da saznaju više o Pokemonima iz svoje kolekcije.

Takođe je najavljeno da će Niantic uraditi nešto povodom produžavanja životnog veka igre koja je i dalje inferiorna u odnosu na konzolna izdanja, tako da možemo očekivati uzbudljive nove mogućnosti u ovoj igri koja je osvojila svet.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top