PLAY! ; PLAY! Zine

Pokemon GO u svom kodu krije zanimljive stvari

I pored naglih padova popularnosti, Pokemon GO se i dalje drži u samom vrhu mobilnih aplikacija, a studio Niantic vredno radi na unapređenjima igre (iako nam se nimalo ne sviđa uklanjanje stare verzije trackera).

Jedan korisnik reddita poslednjih dana ”rudari” po kodu igre i uspeo je da otkrije neke informacije o tome šta nas uskoro očekuje u igri. Pre svega, razmena Pokemona između igrača, nešto što je od pojavljivanja igre najtraženija funkcija. U kodu igre se navodi da ćete moći da praktično ponudite javno trampu Pokemona ili da naznačite da tražite određenu vrstu. Zatim će biti dodato nekoliko novih vrsta Incense za privlačenje specifičnih tipova Pokemona, kao i konačno implementiranje legendarnih Pokemona koji su bili zaštitni znak igara na Nintendo konzolama.

Celu listu otkrivenih novina možete pročitati na ovom linku. Iz Niantic nisu komentarisali ova otkrića, a po dosadašnjem tempu osvežavanja igre vrlo je velika verovatnoća da ćemo još morati da čekamo na sve pomenute funkcije igre.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!