PC

Quantum Break dolazi na Steam i kao fizičko PC izdanje u septembru

Najnoviju igra iz studija Remedy, Quantum Break, do sada je bilo moguće igrati samo ukoliko imate Xbox One konzolu ili PC sa instaliranim Windows 10.

Zbog očigledne saradnje sa Microsoftom, igra se na PC-u nije našla u prodaji kao fizičko izdanje, niti ju je bilo moguće kupiti bilo gde sem putem Windows Store. Od 14. septembra igra konačno dobija Steam izdanje, a istog dana će se u prodaji naći i kolekcionarska edicija igre. Kao izdavač oba izdanja potpisan je Nordic Games, a zanimljivo je da će collector’s edition koštati isto kao i digitalna verzija – 40 evra.

Takozvani Timeless Collector’s Edition sem igre na čak 5 DVD-eva i Steam ključa dolazi sa blu-ray diskom na kome je film o pravljenju igre, knjigom koja pokriva istu temu, dva postera i jednim CD-om na kome je muzika iz igre. Naravno, za koju god varijantu da se odlučite, igra će dolaziti sa svim zakrpama i poboljšanjima koja je Remedy izdao za Windows 10 verziju.

Quantum Break je zanimljiv miks video igre i igrane serije gde se odluke igrača blago prenose na ”živu” komponentu, a da li bi igra trebalo da se nađe u vašoj Steam biblioteci proverite u našoj recenziji.

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top