PLAY! ; PLAY! Zine

Rayman Origins je sledeća besplatna igra u okviru Ubi 30 programa

Ubisoftova proslava 30. rođendana traje cele ove godine, a svakog meseca putem servisa Uplay moguće je uzeti jednu od njihovih legendarnih igara potpuno besplatno.

Proteklih mesec dana tako je bilo (i još uvek je) moguće uzeti originalni Splinter Cell, a od 17. avgusta zameniće ga Rayman Origins, jedna od najboljih platformskih igara koju je čak moguće igrati kooperativno sa još troje prijatelja.

Kako i sam Ubisoft kaže, nema Ubisoft proslave bez Raymana, serijala koji je prošle godine proslavio svoj 20. rođendan i samim tim je jedan od najdugovečnijih platformskih serijala. Rayman igre su godinama prošle kroz brojne promene – od 2D do 3D prikaza, uvodile brojne likove među kojima su i Rabbidsi, da bi se sa Origins serijal vratio svojim korenima. Iako mi preporučujemo da nabavite Legends zbog mnogo veće kolekcije nivoa, Origins je i dalje sjajna platformska igra.

Rayman Origins će biti moguće preuzeti putem Ubi 30 sajta od 17. avgusta, a za to će vam biti potreban (besplatan) Uplay nalog.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!