PC

Total War: WARHAMMER – Grim & The Grave

Total War WARHAMMER Grim & The Grave

Danas je najavljen novi DLC za Total War: WARHAMMER, pod imenom Grim & The Grave, koji nam stiže sledećeg meseca.

Nakon što je prvi Lord Pack, Call of the Beastmen, prošao veoma uspešno kod igrača, bilo je za očekivati da uskoro vidimo još jedan Lord Pack. Grim & The Grave nam donosi dva nova legendarna lorda, Volkmar the Grim za Empire i Helman Ghorst za Vampire Counts, svaki od njih sa potpuno novim questovima, itemima i skillovima.

DLC donosi i dva nova tipa lordova, Vampire Counts dobijaju Strigoi Ghoul King, dok će Empire biti ojačan sa Arch Lectorima. Tu su i dodatne nove jedinice za ove dve frakcije, Empire dobija tip konjice The Knights of the Blazing Sun, Flagellants i Free Company Militia, dok će Vampire Counts strategije biti produbljene sa Corpse Cart i Mortis Engine.

Na kraju, sa dolaskom ovog dlca, stiže i novi besplatan sadržaj za sve igrače, novi legendarni Lord Vlad von Carstein, kao i nove borbene mape.

Pogledajte trejler sa najavom:

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top