PC

Ubisoft gasi svoje free to play igre

Ubisoftov izlet u free to play vode nije bio najuspešniji jer uskoro gase podršku za čak četiri free to play igre. Iz studija navode da igre nisu postigle uspeh kom su se nadali i su morali da donesu odluku da ugase igre i prebace fokus i resurse na druge projekte.

Tako će 25. oktobra biti ugašena igra The Mighty Quest For Epic Loot, 31. oktobra će biti ugašene kartična igra Might & Magic: Duel of the champions i strategija Tom Clancy’s EndWar Online, a 1. novembra se gasi Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms. U svim pomenutim igrama je ugašena mogućnost korišćenja pravog novca za kupovine i developeri savetuju igračima da potroše sve ingame resurse pre gašenja jer povraćaji novca neće biti mogući.

Pored ovih igara, veliki broj Ubisoft naslova će od 24. septembra biti bez multiplayera:

  • Call of Juarez 2: Bound in Blood
  • Call of Juarez 3: The Cartel
  • Tom Clancy’s Rainbow 6: Raven Shield
  • Tom Clancy’s Splinter Cell: Chaos Theory
  • Tom Clancy’s Splinter Cell: Double Agent
  • Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction
  • Tom Clancy’s Ghost Recon Advance Warfighter 2
  • Tom Clancy’s HAWX 2

 

Sem online funkcija u pomenutim igrama očekuje se gašenje i zvaničnih foruma, sajtova i kanala na društvenim mrežama do kraja tekuće godine.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top