PLAY! ; PLAY! Zine

Veliki broj Playstation 3 igara u Humble Capcom Bundle

U nedeljnim i dvonedeljnim paketićima jeftinih igara na koje smo navikli od Humble Bundle, obično smo do sada viđali PC igre, mada je bilo povremenih izleta i u konzolne vode sa Nintendo igrama. Ovoga puta se Capcom vratio sa velikom kolekcijom svojih PlayStation 3 i PlayStation 4 naslova koji mogu biti vaši po poprilično niskim cenama.

Humble Capcom PlayStation bundle dolazi u tri nivoa, od najjeftinijeg koji je samo 1 dolar, preko srednjeg kome se menja cena (takozvani beat the average) i najskupljeg za koji je potrebno izdvojiti 15 dolara. Sve igre su kompatibilne samo sa PS3, a za par naslova možete birati da li želite igru za PS3 ili PS4 (nažalost, ne oba).

  • za dolar dobijate: Strider (PS3 ili PS4), Wolf of The Battlefield: Commando 3, Super Puzzle Fighter II Turbo HD, Final Fight Double impact i kupon za 40% popusta na Street Fighter V (PS4)
  • po trenutnoj ceni od 12 dolara dolaze sve prethodne igre i još: Lost Planet 3, Super Street Fighter 2 Turbo HD, Resident Evil HD (PS3 ili PS4), Okami HD, Remember Me i Megaman 9&10
  • ako izdvojite 15 dolara pored svih igara dobijate i: Resident Evil 0 HD Remaster (PS3 ili PS4), Devil May Cry HD Collection i kupon za 50% popusta na Megaman Legacy Collection (PS4)

 

Ovaj paket će biti u prodaji dve nedelje na Humble sajtu, a nije najavljeno da li će posle prve nedelje biti dodato još igara.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!