Vesti

Alien: Isolation bi mogao da dobije zvaničnu VR podršku

Alien: Isolation je jedna od najjezivijih horor igara koje smo ikada igrali, bez pogovora. Strepnja da li će vas naslovni vanzemaljac naći u budžaku u kom se krijete, dok čujete njegovo dahtanje i blipove svog ručnog skenera je nenadmašiva.

Zato je od pojave prvih uređaja za virtuelnu realnost mnogima bio zanimljiv eksperiment da dodaju ovoj igri VR funkcionalnost i iskuse Isolation na ovaj način. Ipak, iz kompanije Sega sve do nedavno nisu pričali o zvaničnoj podršci za VR setove. U nedavnom intervjuu za MCV, Jurgen Post (direktor kompanije) je izjavio da u okviru kompanije imaju veći broj VR uređaja i da planiraju da uskoro najave igru upravo za virtuelnu realnost.

Kako je dalje naveo, pre tri godine su imali demo Alien: Isolation koji je bio igriv u VR i za koji se pokazalo da je bio neverovatno horor iskustvo. Po njegovim rečima, dovođenje pune VR podrške u igru bio bi ”san snova”, a snovi mogu da se ostvare. U kompaniji Sega smatraju da je to platforma budućnosti i najavljuju da možemo da očekujemo nekoliko VR projekata.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top