PLAY! ; PLAY! Zine

Battlefield 1 – prvi pogled na kampanju

Još od najave Battlefield 1, EA i DICE su najviše naglašavali multiplayer stranu igre (realno i popularniju) i nismo znali šta planiraju za kampanju sem da će biti smeštena na lokacije na kojima ćemo ratovati u brojnim online modovima.

Sada imamo priliku da pogledamo prvu najavu sadržaja za solo igranje u vrlo dramatičnom i spektakularnom trejleru. Bombastični trejler sa prerenderovanim scenama nam nažalost ne otkriva puno o igri sem da će biti poneki emotivni momenat, mnogo eksplozija i isto toliko dranja u kameru. Mi se nadamo da će najavljena scena vazdušnog sukoba brojnih aviona ostati u punom izdanju i da ćemo moći i da upravljamo avionom a ne da samo sedimo za topom i u principu igramo on-rails pucačinu.

Battlefield 1 kampanja će se prostirati na frontovima u Francuskoj, Belgiji, Egiptu, Britaniji i Severnom moru. Po informacijama koje je EA objavio, kampanja je zasnovana na ratnim pričama veterana Prvog svetskog rata tako da ćemo igrati iz perspektive nekoliko likova, ali i da ne treba da očekujemo baš potpuno realistični prikaz jer ipak je ovo AAA visokobudžetni spektakl.

Battlefield 1 izlazi 21. oktobra za PC i konzole.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!