PLAY! ; PLAY! Zine

Bioshock remasteri izlaze ove nedelje – evo kako da ih dobijete besplatno

Naravno, ako već imate originalna izdanja Bioshock igara.

Naime, najavljena remasterovana izdanja Bioshock serijala izlaze 15. septembra za PC, Playstation 4 i Xbox One. Serijal se prvi put pojavljuje na ovim konzolama kao Bioshock Collection, dok je PC publika imala već priliku da se upozna sa ovim odličnim serijalom. 2K Games je zato odlučio da PC igračima koji već imaju jednu ili sve Bioshock igre pokloni sav taj sadržaj u remasterovanom izdanju.

Ukoliko već imate Steam verziju Bioshock 1 ili 2 (Infinite nije remasterovan), ne morate ništa da radite sem da sačekate 15. septembar i u vašoj Steam biblioteci će se pojaviti remastered verzije igara koje imate kao odvojene aplikacije pa možete da igrate obe verzije paralelno ako želite. Za slučaj da ste neku od ovih igara kupili kao fizičko PC izdanje, biće malo komplikovanije, jer ćete morati da pošaljete dokaz o kupovini igre zajedno sa još nekim koracima koje možete pročitati ovde.

S obzirom da je poboljšana grafika novim izdanjima ovih igara, skočila je i hardverska zahtevnost pa je minimalna konfiguracija potrebna za igranje:

  • OS: Windows 7 64-bit
  • Procesor: Intel Core2Duo 2.66Ghz / AMD Athlon X2 2.7GHz
  • RAM: 4GB
  • Grafička karta: GeForce GTX 560 / Radeon HD 7770
  • Hard disk: 25GB po igri (ukupno 70GB zajedno sa Bioshock Infinite)

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!