Vesti

CD Projekt poziva Gwent igrače da im sruše servere

CD Projekt će održati zanimljiv test svojih servera. Naime, putem zvaničnog sajta igre pozvali su sve zainteresovane igre da ”ubiju servere” kako bi testirali infrastrukturu kada je pod najvećim opterećenjem.

Ovo neće biti klasičan beta test, jer Gwent neće biti sa kompletnim sadržajem pa recimo neće biti moguće praviti špilove niti će učestvovanje u testu garantovati pristup beti koji počinje 25. oktobra. Za učestvovanje u Kill the Servers će doduše biti potrebno da ste se već prijavili za betu, a CD Projekt će slati igračima pozivnice putem e-maila.

Kill the Servers testiranje počinje 23. septembra u 17h po našem vremenu i traje do 21h istog dana, a ponoviće se 27. septembra od 20-24h. Preporučuje se praćenje zvaničnih Twitter i Facebook kanala kako biste ispratili podele ključeva, a na ovom linku se možete prijaviti za betu.

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top