PC

Dishonored 2 ćete morati da odigrate dva puta

Studio Arkane je objavio zanimljivu informaciju o njihovoj novoj igri – jedan prolaz neće biti dovoljan da biste saznali sve.

U Dishonored 2 postoje dva igriva lika, Korvo i Emili, koji se drastično razlikuju po načinu igranja i sposobnostima koje su im na raspolaganju kako bi kompletirali misije. Logično, želećete da se vraćate na neke deonice kako biste isprobali drugačiji pristup i pronašli sve prolaze, ali ide i dalje od toga. Igra počinje iz Emiline perspektive, a u jednom trenutku igrači će imati izbor da ili nastave igranje u njenoj ulozi ili da u ostatku igre vode Korvoa. Takođe će biti moguće odbiti ponudu Outsidera da vam prenese svoj beleg. Različite perspektive na priču, dijaloge i dostupne dokumente će takođe garantovati još jedno prelaženje igre.

Nije da se bunimo što ćemo možda morati da kroz zabavnu igru prođemo više puta, ali ostaje pitanje da li će to zaista biti neophodno. Da li ćemo na kraju imati polovične informacije o bitnim stvarima koje su se desile tokom priče ili je taj dodatni prolaz rezervisan za igrače koji žele da dublje urone u svet igre, saznaćemo 11. novembra kada Dishonored 2 stigne na PC, Playstation 4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top