PC

Dodato je još igara u GOG Connect

Pre nekoliko meseci, prodavnica GOG je pokrenula zanimljivu akciju – omogućili su da povežete svoj Steam nalog i određene igre da dobijete i na GOG-u potpuno besplatno ukoliko ste ih već kupili na Steam-u.

Takozvani GOG Connect je vremenom menjao ponudu pa je bilo potrebno da redovno pratite koje igre su aktuelne (brz brige, iako igra ode iz ponude, ako ste je uzeli ostaje vam na nalogu), da bi od ove nedelje pustili novi talas od čak 17 naslova. Tako su u podržane igre dodati neki sjajni naslov poput Hotline Miami, Shadow Warrior (2013), Baldur’s Gate: Enhanced edition i OlliOlli. Sve ove igre dolaze kao DMR-free izdanja koja ne zahtevaju Internet konekciju za igranje a uz određen broj igara dobijate i dodatke u vidu muzike iz igre, wallpapera i sličnog.

Punu listu igara koje su podržane i uputstva za povezivanje Steam naloga pogledajte na linku. Obratite pažnju na to da je moguće samo jednom povezati Steam nalog i da će se ponuda gratis igara vremenom menjati. Takođe je u toku Back to school rasprodaja sa dnevnim popustima i paketima igara kroz koje možete uštedeti i do 90% u odnosu na redovne cene.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top