Vesti

DOOM soundtrack poziva na rokanje i konačno je objavljen

Igru u kojoj dvocevkom čistite horde Pakla ne možete da igrate ako u pozadini ne bije muzika nabijena adrenalinom. A ko bi drugi napravio takav soundtrack ako ne Mik Gordon, čije smo unikatne elektro-metal partiture slušali u Killer Instinct.

Gospodin Gordon je bio zadužen za muziku najnovijeg DOOM-a, igre koju smo pre nekoliko meseci sa oduševljenjem i ogromnim kezom na licu prešli… više puta (da smo je pokretali sa diska, isti bi se odavno izlizao). Iako sjajan, soundtrack nije bio zvanično dostupan sve do sada, čak ni u kolekcionarskim izdanjima gde obično očekujete ovakav dodatak.

Ceo soundtrack možete nabaviti preko iTunes i Google Play. Ukoliko želite da besplatno čujete kako zvuči, određen broj pesama je dostupan i na Gordonovom Youtube kanalu. Ako se pitate koliko je metal ceo soundtrack reći ćemo samo da jedna pesma u svom zapisu krije pentagrame. Za sada nema najava fizičkog izdanja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top