PC

Forza Horizon 3 demo stigao na Xbox, kasni za PC

Forza Horizon 3 izlazi uskoro i biće prvo ”veliko” izdanje u ovom serijalu koje neće biti Xbox ekskluziva jer će se istovremeno pojaviti i za PC, odnosno Windows 10 (da, samo putem Windows Store). S obzirom da igra nije baš nezahtevna, verovatno ćete želeti da isprobate demo pre nego što se odlučite da li želite da je nabavite.

Microsoft je srećom najavio demo verziju. Štaviše, već danas je možete igrati ako imate Xbx One, dok će PC igrači morati da sačekaju malo nakon izlaska igre da isprobaju novu Forzu. Kada će se tačno pojaviti demo na Windowsu 10 nije otkriveno, ali je Microsoft podsetio da do tada možemo da igramo besplatni Forza 6: Apex koji koristi istu tehnologiju kao i Horizon 3.

U demo verziji igre će od vozili biti dostupan naslovni Lamborgini Centenario, MW M4 Coupe, Ford Shelby GT350R, 2014 HSV Limited Edition GEN-F GTS Maloo, kao i nekoliko bagija kada poželite da isprobate offroad vožnju. Puna verzija igre će imati preko 350 automobila.

Forza Horizon 3 izlazi 27. septembra, a kupovinom jednog primerka imaćete igru i na PC-u i na Xbox One-u.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top