PC

Forza Horizon 3 neće štedeti vaš PC

Spin-off serijal najvećeg konkurenta Gran Turismo krajem meseca dobija svoje treće izdanje. Forza Horizon 3 je ”neozbiljnija” igra u odnosu na redovne Forza naslove, sa jednostavnijim kontrolama i većem fokusu ka spektakularnoj i offroad vožnji.

Takođe, to je prva velika igra iz serijala koja će se, sem na Xbox One platformi, pojaviti i za PC. Kako je u pitanju Microsoft naslov, to znači da je igra ekskluzivna za Windows 10 i biće dostupna isključivo kroz Windows Store, a zahtevaće da vam je sistem osvežen najnovijim Anniversary dodatkom. Sem toga, ovaj hardver ili ekvivalentan bi trebalo da imate u računaru kako biste u potpunosti uživali u igri:

  • Procesor: Intel i7 3820 @ 3.6GHz
  • RAM: 12GB
  • Grafička karta: GeForce GTX 970 ili 1060 / Radeon R9 290X ili RX 480
  • HDD: 55GB slobodnog prostora

 

Forza Horizon 3 je Play Anywhere naslov tako da ćete kupovinom igre za jednu platformu imati igru na obe i prenosiće se vaše snimljene pozicije. Igra izlazi 27. septembra, a u novom trejleru prikazano je bonus vozilo iz Halo serijala.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top