Vesti

Glasajte za Golden Joystick nagrade i dobijate Spec Ops za evro

Kao što je tradicija svake godine u ovo vreme, počelo je glasanje za Golden Joystick nagrade za najbolje video igre.

34. po redu manifestacija će ponovo birati najbolje video igre u velikom broju kategorija, a ove godine svaki glasač će dobiti kupon sa kojim će moći da preuzmu takozvani ”golden bundle” igara po ceni od jednog evra. Paket obezbeđuje prodavnica Green Man Gaming i u pitanju su Steam ključevi za Spec Ops: The Line, Sid Meier’s Pirates! i jednu misterioznu igru koja će svakome biti drugačija.

Ono što je potrebno da uradite je da posetite sajt Golden Joystick nagrada i glasate u svakoj od 21 kategorije i na kraju registrujete svoje glasove. U oktobru će vam sajt poslati e-mail sa uputstvima kako da preuzmete pomenute igre, a takođe će vam sajt Green Man Gaming dati 1 evro kredita za dalje kupovine čim prvi put pokrenete Spec Ops: The Line.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top