PC

GOG poklanja legendarni FPS

Dok čekamo da Shadow Warrior 2 dođe sledećeg meseca na PC, podsetimo se prve igre iz ovog serijala.

Originalni Shadow Warrior izašao je davne 1997. godine i bilo je pravo osveženje u moru DOOM-olikih klonova. Kompletno izdanje igre sada možete preuzeti potpuno besplatno, zahvaljujući prodavnici GOG.com koja igru daje kao DMR-free što znači da ćete dobiti klasičan instalacioni fajl, bez potrebe za pokretanjem dodatnih programa ili ičeg sličnog. Takođe je ovog vikenda na velikom popustu Redux izdanje ove igre koje ima grafiku više rezolucije, dok je besplatna verzija ona originalna koju smo igrali 1997.

Uz igru dolazi i soundtrack u mp3 i flac formatu, a potpuno je kompatibilna sa svim aktuelnim Windows, Linux i OSX operativnim sistemima.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top