PlayStation 4

Grafička poboljšanja postojećih PS4 naslova se neće naplaćivati

Kada je Sony najavio Playstation 4 Pro konzolu, pomenuto je da će neke postojeće igre dobijati naknadne patcheve kojima će im biti unapređena grafika. Mnogi su se brinuli da će Sony to poželeti da naplaćuje.

Cela ideja je da, kada ubacite kompatibilan naslov jednog dana u PS4 Pro, grafički igra izgleda vrhunski bolje nego na Slim konzoli, a i bila bi urađena optimizacija za 4K televizore. Vrlo brzo su krenule glasine da će ovo biti naplaćivano zbog dodatnog posla koji treba da bude uložen u igre, što je Sony demantovao. Najavili su da će ovakva unapređenja biti potpuno besplatna i da neće biti potrebe niti da se kupuju novi primerci igara već će sve biti rešeno putem patcheva.

Deo igara koje očekuje Pro tretman na PS4 pogledajte u trejleru. Playstation 4 Pro konzola izlazi 10. novembra u celom svetu.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top