PC

Još EA igara je stiglo na GOG.com

Zahvaljujući prodavnici GOG, još tri Electronic Arts igre su dobile DRM-free izdanja.

GOG.com već neko vreme drži igre koje izdaje EA, ali su do sada bila u pitanju nešto starija izdanja. Nove tri igre koje su dodate u ponudu, istina, nisu najnoviji hitovi, ali su ipak naslovi koji su stekli određenu popularnost. Tako su dodati prvi Mirror’s Edge, Spore i Saboteur, igre iz 2008. i 2009. godine. Poput ostalih GOG igara, nemaju zaštitu na svojim instalacijama i ne zahtevaju Internet konekciju za igranje. Mirror’s Edge ne treba posebno naglašavati, Spore jeste bio razočarenje koje možda bude zanimljivo malo mlađim igračima, dok je Saboter nebrušeni dragulj u ovoj kolekciji i igra koja je je ostala zapamćena po svom specifičkom grafičkom stilu.

Sve igre su na 50% popusta do 29. septembra, pa tako Saboteur i Mirror’s Edge koštaju po 10 dolara, dok je Spore 12. Nažalost, uz igre ne dolaze neki naročiti dodaci na koje smo navikli od GOG, čak ni soundtrack koji bi bio odličan prateći materijal za Mirror’s Edge.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top