Vesti

Miyazaki: Dark Souls 3 je za mene kraj serijala

Postoji šansa da nećemo videti Dark Souls 4, barem po rečima direktora studija FromSoftware – Hidetake Miyazakija.

Naime, gospodin Miyazaki je izjavio da je za njega sa Dark Souls 3 serijal zaokružen i da je to poslednja Souls igra na kojoj je radio. S druge strane, naglasio je da to ne znači da se Souls serijal gasi kada izađu sve ekspanzije za njegovog najmlađeg člana, samo da smatra da bi studio trebalo da nastavi dalje i radi na novim serijalima koji ne moraju nužno da budu smešteni u mračno fantazijsko okruženje.

Naglasio je da nema ništa protiv da kormilo za Souls igrama preuzme neko drugi u FromSoftware, ako to želi naravno, jer ipak je studio proslavljen svojim specifičnim mračnim i surovo teškim igrama. Pored loših vesti, Miyazaki ima i nekoliko dobih – studio sprema novu Armored Core igru i jednu ”čudnu” igru. Upitan šta pod time smatra, naglasio je da samo očekujemo igru u žanru koji je čudan i nije nešto na šta smo navikli od studija.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top