PC

Novi rekord u Devil Daggers je skoro 15 minuta

Pakleno teški Devil Daggers očigledno ne predstavlja veliki problem najvećim ljubiteljima retro pucačina.

Igra ima veoma jednostavan koncept – u maloj areni iz mreka ka vama neprestano grabe sve brojnije horde paklenih čudovišta a vi se sa njima obračunavate ispaljivanjem bodeža u rafalu ili kao sačmarice. Vaš cilj je samo da preživite što duže i tako obezbedite što bolje mesto na tabelama. Originalno, igra je kao glavni i jedini achievement imala preživljavanje 500 sekundi, ali je vremenom dobijala proširenja i sadržaj koji će i posle tih 500 sekundi uvoditi nove protivnike.

Več mesec dana nakon izlaska, par igrača je uspevalo da u njoj preživi i po 10 minuta, a kao najbolji igrač izdvojio se Sojk koji je prvi prebacio tu magičnu granicu i nastavio sa vladavinom na vrhu tabele. Nedavno je uspeo da se približi novom magičnom broju od 15 minuta, postigavši rekord od 872 sekunde i time zadržao 1. poziciju u igri. Ceo podvig možete pogledati u nastavku.

Ukoliko i vi želite da isprobate Devil Daggers, igru možete nabaviti za svega 1 dolar u novom Humble bundle paketu igara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top