PlayStation 3

Otkrivene oktobarske Playstation Plus igre

Bliži se oktobar a sa njim i novi talas besplatnih igara koje očekuju Playstation Plus pretplatnike.

Playstation Plus je Sony-jev servis koji vam svakog meseca daje nekoliko igara na svim aktuelnim Playstation konzolama i redovne velike popuste kada kupujete digitalna izdanja igara. Takođe, na PS4 je obavezan ako želite da igrate online multiplayer.

U oktobru će Playstation 4 igrače dočekati dve sjajne igre – Resident Evil HD i Transformers Devastation, naslovi kojima je redovna cena oko 20 evra. Na Playstation 3 će biti besplatne trkačka igra Mad Riders i Ubisoftova logička igra From Dust, dok vlasnike prenosne Vita konzole očekuju dve avanture: Actual Sunlight i Code: Realize ~Guardian of Rebirth~ (da, sa sve tildama u nazivu).

Sve pomenute igre zamenjuju trenutnu ponudu igara od 4. oktobra a kao i uvek dovoljno je samo da ih dodate u biblioteku ako ste pretplatnik i možete ih downloadovati neograničeno bilo kada kasnije.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top