PLAY! ; PLAY! Zine

PETA želi svinjokolj u Farming Simulator 17

Farming Simulator, lagana, opuštajuća igra. Simulator vođenja farme, uzgajanja useva, vožnje traktora i ostalih farmerskih aktivnosti (ne grindovanje expa u WoW-u!). Igra za entuzijaste od 7 do 77, tačnije od 3+ jer toliko piše na kutiji, je nova meta organizacije PETA koja želi da se u igri pokaže ubijanje svinja.

Naime, s obzirom da ćete u Farming Simulatoru 17 moći i da uzgajate prasiće, PETA traži od autora igre da scena pretvaranja praseta u šunku ili pljeskavicu bude prikazana što nasilnije, tačnije sa video snimcima iz velikih klanica. Ili da promene naziv igre u Vegan Farming Simulator i promene praktično sve u igri kako bi igračima ponudili da samo uzgajaju vegansku hranu. Jedina začkoljica u njihovom zahtevu je što je u igri već moguće imati farmu isključivo sa usevima, a prikazivanje ubistva životinje (realistično ili ne) svakako bi podiglo igri rejting sa 3+ porodične igre na dosta višu ocenu.

Farming Simulator izlazi 26. oktobra za PC i konzole. Celo pismo koje je PETA uputila autorima igre možete pročitati ovde.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!