PC

Prvi snimak iz Metal Gear Survive

Nedavno najavljeni Metal Gear Survive dočekan je sa negodovanjem od zagriženih fanova serijala. Sa prelaskom potpuno u kontrolu Konamija i fokusom na co-op, igra je najavila veliko odstupanje od ostatka serijala jer će glavni protivnici biti zombiji. Konami je na sajmu Tokyo Game Show napravio petnaestominutnu prezentaciju igre sa prikazom cele jedne misije igrane u kooperativnom modu za četiri igrača.

Iako igra neodoljivo podseća na Metal Gear Solid 5, između ostalog jer je recikliran solidan broj materijala, uvešće neke novine. Tako umesto običnog fultona iz MGS 5 ovog puta ćete imati ”Wormhole extraction device” koja je jednako suluda koliko i zvuči, ali funkcioniše identično – zakačite kuku za nekog nesrećnika i isti biva uvučen kroz portal kako bi vam u bazi dodao nove resurse. Protivnici će imati posebno označene tačke – upucavanjem njih nanosite drastično veću štetu i u većini slučajeva je trenutno ubistvo, orkuženje će se takođe koristiti tokom borbi poput šiljaka na koje možete da lansirate zombije, dok će povrede vašeg lika biti lokalizovane i moraćete da ih zalečite kako biste nastavili da hodate normalno. A i kakva je to zombi igra ako nemate odbranu baze?

Metal Gear Survive izlazi 2017. godine i to će biti prva igra u serijalu na čijoj produkciji Hideo Kodžima nije učestvovao.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top