PC

Quantum Break stigao na Steam

Prvobitno ekskluziva za Windows 10 tj. Windows Store i Xbox One platformu, Quantum Break je upravo dobio Steam izdanje i sa njim podršku za Windows 7.

Quantum Brek je najnovija igra studija Remedy koja smelo kombinuje igranu seriju sa interaktivnim sadržajem. U osnovi klasična pucačina iz trećeg lica, igra vam omogućava da manipulišete tokom vremena  i u arsenal stavlja nekoliko zabavnih moći kojima takođe rešavate i prostorne zagonetke. Kada smo je igrali pre nekoliko meseci na Xbox One pružila nam je solidnu zabavu i uzbudljivu priču, ali je bila najslabija igra iz studija čije naslove mnogi smatraju kultnim delima. pored digitalnog Steam izdanja, u prodaju je pušteno i kolekcionarsko koje dolazi sa knjigom, diskom sa muzikom, posterima i još nekim sitnicama.

Quantum Break na Steamu košta 37 evra što je već znatno niže od 60 evra koliko je koštao kada se pojavio, ali dodatno možete uštedeti ako ga nabavite preko Green Man Gaming. Naime, GMG će vam igru sniziti na 31.5 dolara ako se registrujete, a onda prilikom kupovine iskoristite kod VIP3 kako biste cenu spustili na 30.3 dolara. Nije loša ponuda a dobićete ključ kojim se aktivira Steam verzija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top