Vesti

Riot Games sprema društvenu igru

Studio iza megapopularne MOBA igre League of Legends radi na svojoj prvoj igri na tabli, sudeći po informacijama koje je objavio (ali ubrzo povukao) sajt Shut Up & Sit Down.

Igra Mechs vs Minions će biti smeštena u isti univerzum kao i League of Legends. Do četiri igrača će udružiti snage kako bi očistili tablu od najezda minijaturnih ratnika, a među igrivim likovima su Corky i Heimerdinger. Po prvi slikama cela igra izgleda odlično, figure će biti ofarbane i u kutiji će ih dolaziti popriličan broj pored naravno velike table, brojnih kartica i specijalno napravljenih kockica.

Riot inače još treba zvanično da otkrije igru, ali smo saznali da se očekuje da do kraja ove godine bude puštena u prodaju po ceni od 80 evra što na prvi pogled deluje mnogo, ali samo treba da se podsetimo Dark Souls društvene igre koja košta skoro duplo više. Igra je opisana kao kombinacija Robo Rally i Descent. To znači da će imati kampanju kroz koju će igrači prolaziti dok se igranje svodi na ”programiranje” kretanja figura putem karata, a pominju se i neka iznenađenja u kasnijim misijama.

Dok čekamo zvanično predstavljanje igre od strane Riot Games, pogledajte prve slike iz iste.

mechs-vs-minions-2

mechs-vs-minions-1

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top