PLAY! ; PLAY! Zine

The Crew je sledeća besplatna igra na Uplay!

Akcija UbiSofta u kojoj UbiSoft poklanja svakog meseca po jednu igru besplatno se nastavlja i u septembru. Akcija se zove Ubi30, povodom 30 godina postojanja UbiSofta, i do sada smo imali prilike da besplatno preuzmemo Princa Persije, prvu Splinter Cell igru, kao i Rayman Origins.

Akcija za Rayman Origins još uvek traje, imate još par dana da požurite i uzmete ovu igru, a onda 14. septembra se prelazi na sledeću besplatnu igru. A to će ovoga puta biti ambiciozni The Crew iz 2014. godine, onlajn trkačka igra koja simulira otvoreni svet i prostranstva čitave Amerike. Izgleda da UbiSoft polako diže lestvicu sa ovim igrama, tako da jedva čekamo da vidimo šta će sledeće biti besplatno na repertoaru.

Ukoliko želite da preuzmete besplatno ove igre, potrebno je da imate ili napravite Uplay nalog OVDE i da zatim na sajtu potvrdite da uzimate ove igre besplatno. Od tog trenutka one će vam zauvek biti na vašem Uplay nalogu i možete ih igrati tako što instalirate Uplay aplikaciju (kao Steam za UbiSoft igre) i preuzmete igru na vaš računar.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!