Vesti

Ubisoft ponovo, možda najavljuje Beyond Good and Evil 2

Iskreno, u ovom trenutku više ni ne možemo da se nadamo da će jedna od originalnih Ubisoft avantura konačno dobiti nastavak.

Ali, kao što se kaže, nada umire poslednja, a Ubisoft ponovo želi da nam da nadu da ćemo jednog dana zaigrati Beyond Good and Evil 2. Autor prve igre, Majkl Ensel, objavio je na svom Instagram profilu zanimljiv crtež koje je mnoge podsetio na igru zbog simpatičnog prasca koji jako podseća na mlađu verziju ujka Pay’j koji je bio otac/mentor glavne junakinje igre. Misteriji je doprinela prateća poruka uz sliku:

beyond-good-evil-artwork

“Somewhere in system 4 …—Thanks #ubisoft for making this possible!”

Nakon što je slika objavljena, Ubisoft je na svojim profilima na društvenim mrežama savetovao svojim fanovima da obavezno zaprate Majkla na Instagramu i da očekuju nešto sjajno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top