Vesti

Uskoro će biti predstavljen Portal film

Režiser J.J. Abrams je bio za kormilom novog Star Wars filma, ali on uveliko radi na još jednom projektu koji će oduševiti gamere.

Naime, on sprema filmske adaptacije igara Portal i Half-life, a po nedavnoj izjavi koju je dao za štampu, možemo da očekujemo da Portal film uskoro bude i zvanično najavljen. Rad na tim filmovima traje već neko vreme ali sem Abramsovih izjava da se radi nismo znali ništa više.

Dalje, Abrams je najavio da se sledeće nedelje nalazi sa čelnicima Valve-a i nada se da će posle tog sastanka moći da izađe sa većom najavom filma. Svemu se postupa pažljivo, naročito imajući u vidu da je sam Gejb Njuel (direktor Valve) svojevremeno izjavio da Holivud ima užasne ideje za to kako bi Portal i Half-life filmovi mogli da izgledaju. Abrams je inače veliki ljubitelj Valve igara i veoma je entuzijastičan oko cele saradnje, pa možemo da smatramo da je cela stvar u dobrim rukama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top