PLAY! ; PLAY! Zine

Zvanično predstavljena League of Legends društvena igra

Nedavno procurele informacije o društvenoj igri na kojoj radi Riot Games upravo su potvrđene, jer je objavljen prvi trejler za Mechs vs Minions.

Ovo će biti kooperativna igra za četiri igrača koji će preuzeti uloge likova iz Legue of Legends univerzuma (Heimerdinger, Tristana, Corki i Ziggs) i kroz veliku kampanju boriti se protiv hordi malih karakondžula, svaki put sa drugačijim zadacima i preprekama. Riot na igri vredno radi već tri godine, a kao pomoć oko dizajniranja i balansiranja su imali neke od poznatih recenzenata društvenih igara – Toma Vasela i Kvintina Smita.

Kutija će biti puna sitnica do granica pucanja – 100 figurica, skoro duplo više karata, peščani sat i jedna velika kutija u kojoj je misteriozni predmet. Igra će imati deset misija prosečnog trajanja od 60 do 90 minuta tako da računajte da ćete Mechs vs Minions igrati barem 10 sati pre nego što vidite sve što igra ima da ponudi.

Mechs vs Minions kreće u prodaju 13. oktobra po ceni od 75 evra. Mi ćemo pokušati da dođemo do primerka igre i saznamo da li Riot Games ume da pravi jednako dobre igre na tabli kao video igre.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!