Vesti

Bethesda uvodi veću kontrolu nad recenzijama igara

Verovatno se pitate otkud to da još nemamo recenziju remasterovanog Skyrima. Bethesda je odlučila da uvede novu politiku slanja igara za testiranje tako da ne stignu pre datuma izlaska.

To su ranije ove godine uradili za novi DOOM. Igru jednostavno nije bilo moguće nabaviti pre zvaničnog dana izlaska što je mnogima upalilo crveno svetlo i učinilo da pomisle da sa igrom nešto gadno ne valja kada veliki izdavač ne daje recenzentima priliku da je testiraju ranije. Ispostavilo se da je igra bila ne samo dobra, već odlična i postigla je veliki komercijalni uspeh. Bethesda je zato odlučila da tu praksu nastavi sa svim narednim igrama pa će Skyrim Special Edition i Dishonored 2 u naše kao i ruke drugih časopisa stići najranije dan pred izlazak, a najverovatnije koji dan kasnije.

Kako su naveli u saopštenju za medije, iz Bethesde žele da svi igrači iskuse njihove igre u isto vreme, ali u isto vreme pominju da će i dalje sarađivati sa youtuberima i streamerima tako da očekujte da ipak vidite njihove igre na let’s play kanalima i Twitchu pre izlaska jer će uslov za prikazivanje igre biti da se ne iznosi nikakvo kritičko mišljenje o istoj. Ono što definitivno ovo znači je da za njihove igre i dalje sačekate da se pojave recenzije i samo je dalo još jedan razlog da ih ne preorderujete.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top