Vesti

Beyond Good and Evil je sledeća na Ubi30 promociji

Ubisoft je najavio sledeću igru koja će biti dostupna besplatno u okviru njihove Ubi30 promocije.

To je Beyond Good and Evil, kulta akciona avantura iz 2003 godine. U neku ruku je ovo bilo očekivano jer se upravo ovih dana ponovo priča o njenom dugo očekivanom nastavku koji gameri širom sveta očekuju još od 2008. godine ali je stalno bio odlagan. Ubi30 je inače promocija kojom će Ubisoft obeležiti 30 godina postojanja. Svakog meseca, jedna od njihovih malo starijih a hit igara je besplatna za download svim Uplay korisnicima pa smo tako do sada mogli da preuzmemo originalni Splinter Cell, Rayman Origins i Prince of Persia: The sands of time.

Igra će postati besplatna od 12. oktobra i tokom narednih mesec dana svako ko je preuzme na svoj Uplay nalog zauvek je zadržava potpuno besplatno. Dok Beyond Good and Evil ne stigne, još uvek možete preuzeti The Crew.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top